Over ons

Lidia

Na de optiekopleiding aan de SVGB te Amersfoort, vervolgopleidingen Vakbekwaam Opticien, Contactlensspecialist en ruim 25 jaar praktijkervaring, kan ik mij met recht vakbekwaam specialist noemen. Deze ervaring en mijn passie voor dit vak, vind je terug in mijn praktijk Oog voor Lenzen in Heerhugowaard.

In de begin jaren ben ik naast het opstarten van mijn praktijk Oog voor Lenzen werkzaam geweest bij medisch Lenspraktijk Purmerend olv Optometrist Arjan de Vecht in het Dijklander ziekenhuis. Hier heb ik veel kennis opgedaan van aanmeten lenzen na laseroperatie, hoornvliestransplantatie, getraumatiseerde oog aandoeningen, sicca klachten en keratoconus. Door het intensief blijven volgen van webinars, seminars en congressen in o.a. orthokeratologie, myopiacontrole etc. zorg ik dat ik contactlensspecialist van deze tijd blijf. Mijn praktijk is uitgerust met de hiervoor benodigde apparatuur en softwareprogramma’s.

Vanaf augustus 2022 is Oog voor Lenzen gevestigd in Oogcentrum Noordholland, waarin Sanne en ik voor het 'top' team oogartsen, orthoptisten en optometristen op hun verwijzing maatwerk contact-lenzen aanmeten.

Is je wens om lenzen te dragen dan ben je welkom op afspraak bij Oog voor Lenzen, ook zonder verwijzing van een arts.

Sanne

Ik zal dagdelen werkzaam zijn bij Oog voor Lenzen. Hier heb ik heel veel zin in omdat ik mijn beroep als contactlensspecialist wil hervatten om nog meer kennis te verkrijgen van medische/maatwerk lens aanpassingen.

Ik ben werkzaam in  Oogcentrum Noordholland als Technisch Oogheelkundig Assistent, daarvoor hebben Lidia en ik in de optiek branche bijna 10 jaar samen gewerkt. Daar waren we door onze interesse in het vak een hecht team met volgen van o.a. seminar en product kennis .

In 2012 ben ik afgestudeerd als opticien, in 2014 als contactlensspecialist en in 2023 als TOA. Ik werk met veel plezier als TOA bij Oogcentrum Noordholland en wil graag al mijn kennis uitvoeren en doordat Oog voor Lenzen tevens gevestigd is in hetzelfde pand kan ik dit goed combineren.

Wij hebben allebei de passie en de ervaring om te zorgen dat wij voor jou de beste contactlens gaan aanpassen.

Wij zien je graag in de praktijk!

Lidia Keppel en
Sanne de Jong

Afspraak maken?
Persoonlijke aandacht en vakmanschap
Dank je wel voor je vraag, wij zullen hem zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.