Persoonlijke aandacht
en vakmanschap

Over LIDIA KEPPEL

Na de optiekopleiding aan de SVGB te Amersfoort, vervolgopleidingen Vakbekwaam Opticien, Contactlensspecialist en 23 jaar praktijkervaring, kan ik mij met recht specialist noemen. Deze ervaring en mijn passie voor dit vak, vind je terug in mijn praktijk Oog voor Lenzen in Heerhugowaard. 

Naast mijn praktijk ben ik tevens werkzaam bij EyeCare Deutekom in Schagen, waar ik 20 jaar in dienst ben. We hebben binnen de optiekzaak een grote contactlenspraktijk opgezet. Samen met mijn collega’s volgen we diverse workshops, seminars en congressen op het gebied van contactlenzen, om de contactlensspecialist van deze tijd te blijven.

Workshop

In 2003 ben ik de workshop ‘aanmeten Nachtlenzen’ gaan volgen. Het aanmeten van nachtlenzen behoort nu tot mijn dagelijks werk. Met 15 jaar ervaring in het aanmeten van nachtlenzen, ook wel orthokeratologie genoemd, en vervolg workshops, kan ik je de juiste informatie en begeleiding geven. Mijn praktijk is uitgerust met de hiervoor benodigde apparatuur en softwareprogramma’s.

Je kunt bovendien buiten werktijden en in de avond in mijn contactlenspraktijk Oog voor Lenzen terecht. Contactlenzen zijn geschikt voor iedereen die ze wil dragen. Ze zijn er in alle sterktes, met of zonder leesgedeelte of cilinder. Neem gerust contact op, ook als je niet zeker weet of lenzen wel iets voor je zijn.

Graag tot ziens bij Oog voor Lenzen!

Lidia Keppel

Afspraak maken?
Droom je leven met je ogen dicht en leef je dromen met je ogen open
nachtlenzen
Dank je wel voor je vraag, wij zullen hem zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.